Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Nepal

Nekretnina na prodaju u Nepalu

Nepal je demokratska republika Južne Azije čiji je glavni grad Katmandu. Sjeverno graniči s Kinom, a na jugu s Indijom i država je bez kopna.

Mjesto za koje nikada ne biste očekivali da dođe do procvata nekretnina je Nepal. Međutim, nove nekretnine za prodaju u Nepalu izgrađene prošle godine porasle su za preko 300% u odnosu na prošlu godinu, a cijene zemljišta porasle su za 300%.

Nepal možda nije očigledno sljedeće žarište imovine, ali planinska zemlja između Indije i Kine doživljava mali procvat nekretnina, dok bogati nepalski investitori u nekretnine traže sigurno utočište za svoj novac.

Iako bi nemiri mogli odvratiti strane ulagače zainteresirane za prodaju nekretnina u Nepalu, to ima suprotan učinak u Katmanduu, budući da se oni koji žive u nestabilnim područjima sele u glavni grad i kupuju nekretnine za prodaju u Nepalu i bogati ulagači koji žele uložiti svoj novac na tržištu nekretnina.

Zemlja je postala dragocjena roba, uglavnom zbog višedecenijskog građanskog rata između maoista i vojske, dok je narod zatrpavao relativnu sigurnost glavnog grada.

Priliv je gurnuo vrijednosti zemlje u grad. Broj prijedloga za nove nebodere i apartmanske komplekse i dalje raste.

Trenutno je u glavnom gradu više od 250 nebodera u izgradnji, izvijestilo je ministarstvo planiranja. Ali mnogi su stanovi u Katmanduu prazni jer vlasnici ne mogu pronaći zainteresirane stanare za kupovinu nekretnine na prodaju u Nepalu.

  •  
    Prelazak u Nepal. Emigranti i žive u Nepalu

        "Majka i domovina vrijede više od Kraljevstva nebeskog". Ovo je fraza koja najbolje predstavlja jednu od najpoznatijih nacija na svijetu, a koja pripada azijskom kontinentu. Prekrižen ravnicom Gangesa i planinskim nizom Himalaje, a iznad svega baštinom u pogledu nekih od najljepših krajoli ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 2861

Prodaja Vila, Nepal, Kathmandu, Kathmandu, villas center

1,085,256.00HRK
Prodaja
Vila

200 m²
Kuća-vila za prodaju u Kathmandu, u centru vrlo lijepa i kompletna 3 sobe.
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB